search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:37
MENU CLOSE

COSMOTE TV: Μεγάλος διαγωνισμός LaLiga Experience αποκλειστικά για τους συνδρομητές της

14.02.2018 11:44
COSMOTE TV: Μεγάλος διαγωνισμός LaLiga Experience αποκλειστικά για τους συνδρομητές της  - Media

 

Μοναδικά δώρα στους φίλους του Ισπανικού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων ένα τριήμερο στην Ισπανία για 2 άτομα, προσφέρει μέσω διαγωνισμού η COSMOTE TV στους συνδρομητές της.

Ο υπέρ-τυχερός που θα κερδίσει το τριήμερο πακέτο LaLiga Santander Experience,, θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει μαζί με ένα ακόμη άτομο στην Ισπανία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να παρακολουθήσει τον αγώνα Μάλαγα – Ρεάλ Μαδρίτης στo La Rosaleda stadium και να γνωρίσει από κοντά αστέρια παγκόσμιας κλάσης.  

Η COSMOTE TV, που μεταδίδει σε αποκλειστικότητα τους αγώνες της LaLiga, προσφέρει σε 9 ακόμη τυχερούς ποδοσφαιρικές εμφανίσεις ισπανικών ομάδων.

Για να πάρουν μέρος στην κλήρωση για τα δώρα, οι ενδιαφερόμενοι συνδρομητές της COSMOTE TV μπορούν, έως και τις 4 Μαρτίου, να στείλουν το μήνυμα SMS «COSMOTE TV» στο 191291. 

Τα 8 αθλητικά κανάλια COSMOTE SPORT της COSMOTE TV προσφέρουν πάνω από 7.500 ώρες live μεταδόσεων τον χρόνο, μεταξύ των οποίων οι αγώνες του Ισπανικού Πρωταθλήματος, μαζί με άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και διοργανώσεις, όπως το UEFA Champions League και το UEFA Europa League. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21