17/11/2018 14:27:17

Σύμβουλος Ερντογάν: Μύγα η Ελλάδα – Πολεμά με ένα γίγαντα

Σύμβουλος Ερντογάν: Μύγα η Ελλάδα – Πολεμά με ένα γίγαντα - Media

 

Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, υποστήριξε ο γνωστός πλέον σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, στο απόηχο του νέου επεισοδίου στα Ίμια , προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα είναι σαν μία μύγα που πολεμά με έναν γίγαντα».

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΤRT αναφερόμενος στο περιστατικό στα Ιμια, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, ενώ ο στρατός της χώρας διεξάγει επιχειρήσεις στην Συρία. Σημείωσε μάλιστα, ότι σε μια τέτοια περίπτωση η απάντηση της Αγκυρας θα είναι σκληρή.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέφερε πως η Ελλάδα είναι σαν μία μύγα που πολεμά με έναν γίγαντα, προειδοποιώντας τη χώρα μας για τις τρομερές επιπτώσεις που θα ακολουθήσουν.

Ο Yigit Bulut, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, στο παρελθόν έχει γίνει στόχος σφοδρών επικρίσεων και χλευασμού στη χώρα του, διότι κατά καιρούς έχει υποστηρίξει διάφορες θεωρίες συνομωσίας, με αποκορύφωμα τον ισχυρισμό ότι ξένοι πράκτορες προσπαθούσαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν με τηλεκίνηση.

To βίντεο διαθέτει αγγλικούς υπότιτλους

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.