search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:59
MENU CLOSE

Θύμα άθλιας απάτης γνωστή τραγουδίστρια – Πως αντέδρασε όταν χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσε: «Μαμά βοήθεια τράκαρα»

14.02.2018 13:03
Οι 22 νέοι Αρεοπαγίτες: Ανάμεσά τους και η πρόεδρος της δίκης της Χρυσής Αυγής - Media

 

Το φαινόμενο με τις τηλεφωνικές απάτες σε ανυποψίαστους ανθρώπους αργά μέσα στη νύχτα εντείνεται όλο και περισσότερο. Επιτήδειοι τηλεφωνούν και λένε ότι είναι αστυνομικοί και πως κάποιο κοντινό πρόσωπο του απατημένου, είναι υπέυθυνος για σοβαρό τροχαίο και πως πρέπει επειγόντως να φέρει σε προκαθορισμένο ραντεβού ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να βρεθεί δικηγόρος. Όλη την ώρα που ο «αστυνομικός» μιλάει ένας ή μια άλλη συνεργός φωνάζει συνέχεια πίσω από το τηλέφωνο: «Μαμά βοήθεια…Μαμά μην αργείς» κτλ κτλ

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κάποιος το να χτυπά το τηλέφωνο μεταμεσονύχτια στο σπίτι και να ακούς ένα παιδί να φωνάζει μαμά ή μπαμπα βοήθησε με, (ειδικά όταν το παιδί σου είναι μεγάλο και λείπει από το σπίτι) τότε σαστίζεις και δεν μπορείς να σκεφτείς ψύχραιμα. Να πάρεις για παράδειγμα τηλέφωνο το παιδί σου εκείνη τη στιγμή.

Η Αφροδίτη Μάνου, έπεσε θύμα μιας τέτοιας καλοστημένης απάτης που χτυπάει στον τρόμο και το συναίσθημα να μην πάθουν τίποτε οι δικοί μας άνθρωποι. Όπως ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Μόλις με πήρε κλαίγοντας ένα κορίτσι κι έλεγε,

μαμά μ’ ακούς; Τράκαρα με τ’ αυτοκίνητο κι έχω χτυπήσει …

Έκλεισε όταν κατάλαβε πως είχε κάνει λάθος.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Ταράχτηκα πολύ …»

Η Αφροδίτη Μάνου προφανώς δεν είχε καταλάβει ότι ήταν και εκείνη το θύμα, γιατί με περίσσια ανθρωπιά όπως θα έκανε ο καθένας σε φυσιολογικές συνθήκες έγραψε ότι ταράχτηκε και πως ελπίζει όλα να είναι καλά. Όμως τα σχόλια που της έλεγαν να προσέχει γιατί πρόκειται για γνωστή απάτη από σπείρα την «ψύλλιασαν» και έγραψε: «Πρέπει να έχετε δίκιο ότι ήταν απάτη. Γιατί το τηλέφωνο ήταν με απόκρυψη… Σχεδόν κανείς δεν μου τηλεφωνεί με απόκρυψη πια.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:59