search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:05
MENU CLOSE

Το ανθρώπινο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούμπο και το παιδάκι με την σπάνια ασθένεια στο αίμα (Video)

14.02.2018 15:17
Μιλγουόκι: Μακελειό στην ποτοποιία Molson Coors - Έξι νεκροί από πυρά απολυμένου (Video/Photos) - Media

 

Το όνειρό του πραγματικότητα έκανε ο 15χρονος Δημήτρης Ζαμάνης, ο οποίος με τη βοήθεια του τμήματος του διεθνούς οργανισμού “Make-A-Wish” στο Ουισκόνσι, ταξίδεψε από την Ελλάδα ως το Μιλγουόκι για να γνωρίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο νεαρός, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια του αίματος (απλαστική αναιμία) και παρέμεινε για περίπου ένα χρόνο σε συνεχή νοσηλεία, απευθύνθηκε στο “Make-A-Wish” και ζήτησε να γνωρίσει το ίνδαλμά του. Με έξοδα του οργανισμού, ο Δημήτρης Ζαμάνης μαζί με τη μητέρα του και τον αδελφό του ταξίδεψαν στο Μιλγουόκι και ο νεαρός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τον Έλληνα σταρ του NBA, και μάλιστα να κάνει και μερικά σουτάκια μαζί του στην προπονητική εγκατάσταση των Μπακς, ενώ ο Αντετοκούνμπο και οι συμπαίκτες του έκαναν το καθερωμένο πρωινό «ξεμούδιασμα» πριν τον αγώνα με την Ατλάντα. Στη συνέχεια ο ίδιος και η οικογένειά του παρακολούθησαν τον αγώνα των Μπακς.

«Ηταν ένας δύσκολος χρόνος για εμένα. Στην αρχή δεν ήθελα να ζητήσω κάτι από το “Make-A-Wish”. Μετά όμως είπα στη μητέρα μου ότι πρέπει να γνωρίσω τον Γιάννη κι έτσι επικοινωνήσαμε με το “Make-A-Wish” και είπαμε ότι θέλουμε να συναντηθούμε με τον Γιάννη. Ηταν μία ανακούφιση. Ηταν πολύ δύσκολα μέσα στα νοσοκομεία… Αυτό θα είναι μία σπουδαία ανάμνηση», είπε ο Δημήτρης Ζαμάνης, ο οποίος ελπίζει ότι σε μερικούς μήνες θα είναι και πάλι σε θέση να πάρει την αγαπημένη του πορτοκαλί μπάλα και να ξαναπαίξει μπάσκετ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00