search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Σκληρή επίθεση Βαλέριου Λεωνίδη με βαριές κουβέντες για Πύρρο Δήμα

14.02.2018 17:46
Σκληρή επίθεση Βαλέριου Λεωνίδη με βαριές κουβέντες για Πύρρο Δήμα - Media

 

Βολές από τον Βαλέριο Λεωνίδη κατά του Πύρρου Δήμα με αφορμή τη φωτογραφία του με το νέο ομοσπονδιακό προπονητή, Χρήστο Κωνσταντινίδη.

Ο Βαλέριος Λεωνίδης εξαπέλυσε βολές κατά του Πύρρου Δήμα για τη φωτογραφία του με το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, Χρήστο Κωνσταντινίδη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι προ εικοσαετίας ο εν λόγω προπονητής είχε κατηγορήσει την ελληνική dream team της άρσης βαρών πως έπαιρνε απαγορευμένες ουσίες που της χορηγούσε ο τότε ομοσπονδιακός τεχνικός, Χρήστος Ιακώβου.

Έτσι ο Βαλέριος Λεωνίδης τα έβαλε με τον άλλοτε συναθλητή του. «Στη ζωή μου ποτέ δεν άφησα να περνούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα καταγγελίες εις βάρος των συναθλητών μου και του αθλήματος μου. Ποτέ μου δεν διέγραφα από την μνήμη μου ανθρώπους που προσπάθησαν να αφαιρέσουν την αξία μου και τους αγώνες των συναθλητών μου. Η σημερινή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα, με τον πριν λίγα χρόνια κατήγορο του, Κωνσταντινίδη Χρήστο, δείχνει ότι για τον Πύρρο η αξία και η αξιοπρέπεια είναι ψιλά γράμματα. Λυπάμαι!», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33