search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:22
MENU CLOSE

Κτηνωδία: Δεσμοφύλακες άφησαν κρατούμενο να πεθάνει από δίψα

14.02.2018 18:13
Κτηνωδία: Δεσμοφύλακες άφησαν κρατούμενο να πεθάνει από δίψα - Media
 
Τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι βαρύνονται με κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν από τις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ, καθώς θεωρείται πως στον θάνατο ενός κρατουμένου από αφυδάτωση.
 
Πρόκειται για μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, επειδή ο κρατούμενος Τέριλ Τόμας, ένας Αφροαμερικανός 38 ετών, ήταν πολύ θορυβώδης, οι αρχές της φυλακής έκοψαν επί επτά ημέρες το νερό στο κελί του, στην κομητεία του Μιλγουόκι, της μεγαλύτερης πόλης της πολιτείας του Ουισκόνσιν.
 
Ο Τέριλ Τόμας, ο οποίος έπασχε από διπολική διαταραχή, περιέπεσε σε κατάσταση βαθιάς αδυναμίας και εξέπνευσε στις 24 Απριλίου 2016, αφού έχασε 16 κιλά. Δύο χρόνια μετά, απαγγέλθηκαν ποινικές κατηγορίες από τον σερίφη και τον εισαγγελέα της περιφέρειας.
 
Κατηγορούμενοι είναι δύο δεσμοφύλακες, οι οποίοι μπορεί να καταδικασθούν σε ποινές φυλάκισης άνω των τριών ετών, και η ιεραρχικά υπεύθυνη, Νάνσι Έβανς, η οποία κατηγορείται ότι είπε ψέματα και απέκρυψε εσκεμμένα εικόνες βίντεο από το κελί του Τόμας.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:20