search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:45
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση: Οι περισσότεροι Ισραηλινοί πιστεύουν την αστυνομία παρά τον Νετανιάχου

14.02.2018 20:39
Νετανιάχου: Όποια χώρα επιτεθεί στο Ισραήλ «θα δεχθεί το ισχυρότερο πλήγμα» - Media

 

Σχεδόν το 50% του εκλογικού σώματος του Ισραήλ δηλώνει πως πιστεύει την αστυνομία της χώρας, η οποία υποστηρίζει ότι συγκέντρωσε αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου και συνέστησε να απαγγελθεί σε βάρος του η κατηγορία της δωροδοκίας, κατέδειξε  μια δημοσκόπηση.

Η δημοσκόπηση, που προβλήθηκε στο ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Reshet, έδειξε ότι το 49% των ερωτηθέντων συμφωνεί με την εκδοχή της αστυνομίας ότι ο Νετανιάχου επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά. Το 25% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι πιστεύει τον Νετανιάχου, ο οποίος αρνείται ότι υπέπεσε σε οποιοδήποτε παράπτωμα. Το 26% λέει ότι δεν γνωρίζει ποιον ακριβώς να πιστέψει.

Ωστόσο, βάσει της δημοσκόπησης, στο ερώτημα εάν ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης θα πρέπει να παραμείνει στον πρωθυπουργικό θώκο ή προσωρινά να αποχωρήσει, το 49% των ερωτηθέντων υποστηρίζει ότι θα πρέπει να παραμείνει στη θέση του, ενώ το 43% να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Οι περισσότεροι εκ των 495 συμμετεχόντων, το 44%, δηλώνει ότι δεν θεωρούν πως η έρευνα ήταν μια εσκεμμένη απόπειρα ανατροπής του Μπενιαμίν Νετανιάχου. Αντιθέτως, το 39% πιστεύει πως ήταν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03