search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57
MENU CLOSE

Ευαγγελία Αραβανή: Η απάντησή της σε όσους την αποκαλούν «κόπια της Μακρυπούλια»

15.02.2018 08:15
Ευαγγελία Αραβανή: Η απάντησή της σε όσους την αποκαλούν «κόπια της Μακρυπούλια» - Media

 

Τον τελευταίο καιρό, οι… μετοχές της έχουν ανεβεί κατά πολύ τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και τον προσωπικό. Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή που αποτελεί, πια, την κεντρική παρουσιάστρια ενός φαντασμαγορικού σόου στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1, τη στιγμή που ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου.

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μεταξύ άλλων, έδωσε τη δική της απάντηση σε όλους αυτούς που την κατηγορούν ότι αντιγράφει συστηματικά τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξής της παρακάτω…

Τι πιο κακεντρεχές έχουν γράψει για σένα που σε ενόχλησε;
«Ειλικρινά, δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή. Ο,τι και αν γραφτεί όμως, δεν το αφήνω να με επηρεάσει ή τουλάχιστον προσπαθώ. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, οι δικοί μου άνθρωποι και οι φίλοι μου, ξέρουν την αλήθεια και αυτό μου φτάνει. Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με κάτι παραπάνω»

Το ότι είσαι «κόπια της Ζέτας Μακρυπούλια», που γράφτηκε, σε επηρέασε;

Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει θέμα αντιγραφής, διότι ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Επίσης, δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να αντιγράψω κάποιον άλλον άνθρωπο. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια αξιόλογη παρουσιάστρια και ηθοποιός που εκτιμώ πολύ και έχει μια πολύ σημαντική πορεία στον χώρο αυτό. Ως Ευαγγελία, όμως, εγώ θέλω να κάνω όσο το δυνατόν πιο σωστά τη δουλειά μου και να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57