16/12/2018 04:48:22

«Βολές» Περρή κατά ΣΚΑΪ: Είναι επιλογή του καναλιού αν θέλει να κάνει τουρκο-trash (Video)

«Βολές» Περρή κατά ΣΚΑΪ: Είναι επιλογή του καναλιού αν θέλει να κάνει τουρκο-trash (Video) - Media

 

Λίγο μετά το απότομο φινάλε της εκπομπής «Rodeo» στον ΣΚΑΪ και λίγο πριν ξεκινήσει τη συνεργασία του με το Epsilon, ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη ρίχνοντας τις «βολές» του ενάντια στον σταθμό του Φαλήρου που όπως ο ίδιος υποστηρίζει επιλέγει να κάνει «τουρκο-trash».

«Δεν έχουμε δώσει μόνο τα χέρια με το Epsilon, έχουμε δώσει αγκαλιές. Ξέρεις πόσο καιρό είχαμε να δούμε χαμόγελα στο γραφείο; Βρίσκαμε πόρτες κλειστές. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Σφίγγαμε τα δόντια κι εγώ τα έσπασα κιόλας, μου λείπουν δύο δόντια και πρέπει να πάω να τα βάλω. Ήταν λίγο περίεργα, δυσκολευτήκαμε, χωρίς λόγο.

Μεταφέραμε τα δεντράκια μας στον ώμο τα Χριστούγεννα, αφού είχαμε πάει μαζί με τη γυναίκα μου να ψωνίσουμε, τα τοποθετούσαμε, τα καθαρίζαμε για να μη μείνει τίποτα κάτω για την επόμενη εκπομπή. Ξαφνικά έβλεπες μια κυρία με κοιλιά να κρατάει ένα δεντράκι, μια άλλη να βαστάει ένα άλλο δεντράκι κι αυτό το κάναμε κάθε μέρα προκειμένου να στολίσουμε.

Εμένα αυτό που μου λείπει είναι το βασικό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, γίνονται αυτά, γεια σας, θα τα ξαναπούμε. Ενημερώθηκα από κάποιον άνθρωπο, ο οποίος ασχολείται με τις παραγωγές. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ με τον νέο διευθυντή, το μόνο που έκανε ως πράξη ήταν να πει ότι δε συνεχίζεται αυτή η εκπομπή, αλλά όχι σε μας. Κανείς δεν μίλησε σε μας. Στην Αθηναΐδα δεν ευχήθηκε κανένας για το παιδάκι.

Είναι επιλογή του καναλιού αν θέλει να κάνει τουρκο-trash. Μπορεί όμως να βρει έναν πιο κομψό τρόπο…» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο...