search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:20
MENU CLOSE

Βραβείο στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την προσφορά της στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

15.02.2018 08:31
Βραβείο στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την προσφορά της στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα - Media

 

 «Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι εδώ και καιρό υποστηρικτής της κοινότητας των ομοφυλόφιλων και διεμφυλικών. Έχει μιλήσει δημόσια κατά του μπούλινγκ των ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς,) νέων, έχει δημόσια αντιτεθεί σε νομοσχέδια, στο Τέξας, που θα περιόριζαν τα δικαιώματα των διεμφυλικών, και έχει συμμετάσχει σε μουσικό φεστιβάλ προς τιμήν των θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης σε νάιτ κλαμπ ομοφυλόφιλων στο Ορλάντο, το 2016».

   Με αυτές τις γραμμές ξεκινά η ανακοίνωση της μη κυβερνητικής οργάνωσης GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) – ιδρύθηκε από ΛΟΑΤΚΙ εργαζόμενους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης για να παρακολουθεί περιπτώσεις δυσφήμισής τους από τα ΜΜΕ – ότι, στις 12 Απριλίου, θα τιμήσουν την Σπίαρς για την προσφορά της.

   «Επιπλέον, έχει υποστηρίξει τους ομόφυλους γάμους και, πέρυσι, έγραψε ανοιχτή “ερωτική επιστολή” στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ στην οποία έλεγε: “Οι ιστορίες σας είναι αυτό που με εμπνέει, που μου δίνει χαρά, και κάνει εμένα και τους γιους μου να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι”» συνεχίζει η ανακοίνωση του GLAAD.

   Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα λάβει το βραβείο Vanguard, στην τελετή απονομής των GLAAD Media Awards, στο Μπέβερλι Χιλς. Στο παρελθόν, με το βραβείο αυτό έχουν τιμηθεί, μεταξύ άλλων, οι Τζένιφερ Λόπεζ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Γούπι Γκόλντμπεργκ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:20