search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:26
MENU CLOSE

Χωρίς τη Λαμπίρη το Dancing With The Stars την Παρασκευή! (Video)

15.02.2018 10:13
Χωρίς τη Λαμπίρη το Dancing With The Stars την Παρασκευή! (Video) - Media

 

Η συμμετοχή της στο Dancing With The Stars ήταν κάτι που ήθελε πολύ, ωστόσο, στην αρχή δίσταζε, καθώς δεν ήταν σίγουρη κατά πόσο θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του χορευτικού σόου του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τη Χριστίνα Λαμπίρη που -προς έκπληξη πολλών- έχει μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στον χορό, με τις ικανότητές της να βελτιώνονται κάθε βδομάδα. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η Χριστίνα δεν θα καταφέρει να χορέψει στο live της Παρασκευής λόγω μιας ίωσης που την ταλαιπωρεί την τελευταία βδομάδα και μάλιστα, στάθηκε η αιτία να μην παρουσιαστεί στην εκπομπή της για δύο ημέρες.

«Η Χριστίνα αυτή την εβδομάδα είναι πάρα πολύ άρρωστη, δεν βγήκε και στην εκπομπή της για δύο μέρες. Την ταλαιπωρεί σοβαρά μια ίωση και δεν έχει καταφέρει να κάνει τις πρόβες που απαιτούνται για να έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή «Πρωινό».

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η Χριστίνα Λαμπίρη θα επιστρέψει στη σκηνή του Dancing With The Stars την επόμενη εβδομάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:25