search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος; (Photos)

15.02.2018 13:49
Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος; (Photos) - Media

 

Αποτελεί έναν από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς με μια μεγάλη καριέρα τόσο στο θέατρο και τον κινηματογράφο όσο και την τηλεόραση. Ο λόγος για τον Πάνο Μιχαλόπουλο ο οποίος υπήρξε μεγάλος ζεν πρεμιέ, με πολλές… κατακτήσεις και όμορφες γυναίκες στο πλευρό του.

Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός έχει επιλέξει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και από το θέατρο, έχοντας αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ζει πλέον μόνιμα στην Καλαμάτα και ασχολείται με τα κτήματά του, καθώς η ενασχόλησή του με τη γη αποτελούσε ανέκαθεν ένα όνειρο που ήθελε κάποια στιγμή να πραγματοποιήσει.

«Τώρα, έχω τόσες πολλές ασχολίες με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα, που δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την προσωπική μου ζωή. Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας πλέον. Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω στην τηλεόραση, ούτε και στο θέατρο όμως. Δεν υπάρχει και θέατρο για να δουλέψεις πια. Δυο αξιόλογα θέατρα έχει πλέον η Αθήνα», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33