search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:02
MENU CLOSE

Πορνοστάρ με λαμπρή καριέρα τα παράτησε για να γίνει δικηγόρος (Video &Photos)

15.02.2018 14:14
Λευκορωσία: Νεκρός στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις - Media

 

Οι συμφοιτητές της στη Νομική σχολή της Νέας Υόρκης, λένε ότι θα γινει εκπληκτική δικηγόρος. Λένε ότι ήταν αδίστακτη προκειμένου να φτάσει στον στόχο που έθετε. Για παράδειγμα αναφέρουν ότι πριν 4 χρόνια, όταν εκείνη ήταν 18, προκειμένου να περάσει στις εξετάσεις που έδινε σε ένα άλλο πανεπιστήμιο (το Duke) δε δίστασε να λαδώσει – και όχι μόνο- κάποιους καθηγητές της.

Το παρελθόν της Μπελ Νοξ (Belle KnoxXX όπως το γράφει η ίδια) είναι πολυτάραχο. Σαν έφηβη ήταν αυτοκτονική και είχε επιχειρήσει να θέσει τέρμα στη ζωή της ενώ συχνά πυκνά ακόμη και από όταν ήταν παιδί, έπαιρνε αιχμηρά αντικείμενα και χαράκωνε το κορμί της.

Στο προηγούμενο πανεπιστήμιο της, άρχισε να γυρίζει τις πρώτες της ταινίες. Στην αρχή soft αλλά σύντομα hard πορνό. Η ίδια δεν μετανιώνει για το παραμικρό. «Το έκανα για να πληρώνω τα δίδακτρα μου» λέει αφοπλιστικά.

Και συνεχίζει: «Οι γονείς μου, άνθρωποι βαθιά καθολικοί, δεν ήξεραν το παραμικρό σχετικά με τις ταινίες μου. Πίστευαν ότι απλά δούλευα παράλληλα με τις σπουδές μου. Βέβαια κάποια στιγμή όλα αποκαλύπτονται. Με στηρίζουν πάντως» 

Πλέον στο νέο της πανεπιστήμιο έχει αφήσει τις «ροζ» στιγμές της πίσω, και έχει αφοσιωθεί στο να πάρει το πτυχίο της από τη Νομική σχολή του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:01