search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:44
MENU CLOSE

Απάντηση-«δηλητήριο» Μαξίμου στον Μητσοτάκη: Καλά ξεμπερδέματα

15.02.2018 14:23
maximou-6.jpg
 
Με μια δηλητηριώδη ανακοίνωση σχολίασε την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κ.Ο. της ΝΔ η κυβέρνηση.
 
Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σημείωσε δηκτικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης στην αμήχανη τοποθέτησή του στην ΚΟ της ΝΔ, αφού παραδέχθηκε πως σκάνδαλο Novartis υπάρχει, δεν κατάφερε παρά να ψελλίσει όσα προηγουμένως είχε πει ο κ. Σαμαράς στην παραληρηματική αλλά αρχηγική του τοποθέτηση» καταλήγοντας: «Του ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα».
 
Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει ότι ο αντιπερισπασμός, ο αποπροσανατολισμός και ο εκφοβισμός των δικαστικών λειτουργών και των μαρτύρων είναι ο στόχος της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ακόμη, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ευχαριστεί τον κ. Σαμαρά για τις υπερφυσικές ικανότητες που αποδίδει στον αναπληρωτή υπουργό οι οποίες του επιτρέπουν να προκαλεί και να χειραγωγεί έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και το FBI. Υπενθυμίζεται, ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι μεταξύ των προσώπων που μήνυσε ο Αντώνης Σαμαράς για την εμπλοκή του ονόματος του πρώην πρωθυπουργού στην υπόθεση της Novartis.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής: «Ευχαριστώ τον κ. Σαμαρά για τις υπερφυσικές ικανότητες που μου αποδίδει, οι οποίες μου επιτρέπουν, για ένα διεθνές σκάνδαλο, να προκαλώ και να χειραγωγώ έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο και να καθοδηγώ ακόμα και το FBI, το οποίο o κύριος Σαμαράς παρέλειψε να μηνύσει.

Είναι προφανής ο στόχος του για αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων».
 
Αλλά, και ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε δηκτικά την μήνυση που κατέθεσε ο κ. Σαμαράς, σημειώνοντας ότι «ορισμένοι από αυτούς που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis, αδυνατούν να κρύψουν τη νευρικότητα και τον πανικό τους. Και εκτίθενται. Αναμένουμε μετά από τη μήνυση στον πρωθυπουργό, στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, και στους μάρτυρες, ο κ. Σαμαράς να μηνύσει και το FBI. Έτσι, θα αποκτήσει μεγαλύτερη “αξιοπιστία” η θεωρία συνωμοσίας που διακινεί».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10