search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:06
MENU CLOSE

Αποκαλύψεις-σοκ για τη σφαγή στη Φλόριντα: Το FBI… έχασε το δράστη – Μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης ο μακελάρης

15.02.2018 18:26
Αποκαλύψεις-σοκ για τη σφαγή στη Φλόριντα: Το FBI... έχασε το δράστη - Μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης ο μακελάρης - Media
 
Η ομοσπονδιακή αστυνομία είχε ερευνήσει μια απειλή που είχε διατυπωθεί μέσω του YouTube για επίθεση σε σχολικό συγκρότημα αλλά δεν κατάφερε να ταυτοποιήσει το πρόσωπο που την είχε εκτοξεύσει, δήλωσε ο πράκτορας του FBI που έχει αναλάβει την υπόθεση του μακελείου στο Λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας στη Φλόριντα.
 
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Buzzfeed, ένα πρόσωπο που ονομαζόταν Νίκολας Κρουζ είχε αφήσει ένα σχόλιο κάτω από ένα βίντεο στο YouTube που ανέφερε: “Θα γίνω επαγγελματίας σκοπευτής σχολείων”. Ο άνθρωπος που είχε αναρτήσει το βίντεο θορυβήθηκε και επικοινώνησε με το FBI.
 
Εν τω μεταξύ, το RT μετέδωσε ότι πληροφορίες φέρουν το δράστη να ανήκει σε ακροδεξιά ρατσιστική οργάνωση, σύμφωνα με τον ίδιο τον ηγέτη της οργάνωσης. Συγκεκριμένα, ο ηγέτης της οργάνωσης «Δημοκρατία της Φλόριντα», Τζόρνταν Τζέρεμπ δήλωσε ότι ο Νίκολας Κρουζ είχε συμμετάσχει στην οργάνωση και σε «εκπαιδεύσεις» της, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι το μακελειό στο σχολείο δεν σχετίζεται με τη δράση της οργάνωσης αλλά ότι ο δράστης «είχε προβλήματα με μια κοπέλα».
 
Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/RT
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05