search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:31
MENU CLOSE

Υπόθεση Novartis: Tέως Νεοδημοκράτης o τρίτος μάρτυρας;

16.02.2018 12:00
Υπόθεση Novartis: Μεγαλύτερη των τριών δισ. η ζημιά που υπέστη το δημόσιο, δείχνει η έρευνα - Media

 

Η εφημερίδα Εστία, που άλλαξε χέρια και στην διεύθυνσή της βρίσκεται ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, έχει αποκτήσει εκτός από κύρος – που χρόνια είχε – και ρεπορτάζ που προκαλεί πολιτικές αντιδράσεις.  

Το ερώτημα που μεταφέρει η Εστία από τη Βουλή, και το οποίο έρχεται να τεθεί απέναντι στην απαίτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βγουν οι κουκούλες των προστατευόμενων μαρτύρων, αναφέρει: «Και αν ο προστατευόμενος μάρτυς είναι τέως Νεοδημοκράτης υπεράνω πάσης υποψίας, λευκού ποινικού μητρώου και εγνωσμένης εντιμότητας; Θα επιμείνει η Νέα Δημοκρατία στην αποκάλυψή του;»

Η Εστία μία εβδομάδα μετά την αποκλειστική πληροφορία της, για τραπεζικό λογαριασμό στην Ελβετία υπουργού εμπλεκόμενου στην υπόθεση Novartis, που κατέφυγε στο εξωτερικό προς αναζήτηση διεθνούς νομικής στήριξης, επανέρχεται στην έκδοση της Παρασκευής και θέτει «δημοσίως το ερώτημα». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:29