search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:49
MENU CLOSE

Οργή Μουρίνιο: «Λέτε ψέματα»

16.02.2018 17:18
Ο Μουρίνιο επιστρέφει στο Old Trafford - Media

 

Απάντηση στο θέμα που έχει φέρεται να έχει προκύψει ανάμεσα στον ίδιο και τον Πολ Πογκμπά έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ματς κόντρα στη Χάντερσφιλντ.

Ο Πορτογάλος φανερά εξοργισμένος ανέφερε ότι το θέμα που έχουν δημιουργήσει οι δημοσιογράφοι λέγοντας ψέματα και ξεκαθάρισε ότι η σχέση του με τον Γάλλο είναι άψογη.

«Όταν λέτε τη λέξη “φήμες” είστε ευγενικοί. Θα έπρεπε να λέτε “ψέματα”, γιατί κι εγώ και ο Πογκμπά δεχόμαστε ότι δεν παίζει πολύ καλά στα τελευταία ματς. Αλλά αυτό είναι όλο. Η πλειοψηφία των πραγμάτων που μπορεί να διαβάσει κάποιος είναι ψέματα.

Δεν θέλω να μιλήσω στους δημοσιογράφους για τις συζητήσεις που έχω με τους παίκτες μου. Δεν είμαι υποχρεωμένος να σας πω κάτι για αυτό. Είναι δικό μου πρόβλημα και του παίκτη. Είναι μεγάλο ψέμα ότι η σχέση μας δεν είναι καλή, ότι δεν επικοινωνούμε, ότι δεν συμφωνούμε για τις θέσεις που χρησιμοποιείται. Αντικειμενικά τις τελευταίες εβδομάδες δεν παίζει καλά. Αυτό είναι δικό μου πρόβλημα και του παίκτη.

Είχε ένα μεγάλο πρόβλημα τραυματισμού, ανάλογο με αυτό του Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα. Δεν έκανε επέμβαση και πήγαμε συντηρητικά και πήγε πολύ-πολύ καλά», είπε ο Μουρίνιο και εξήγησε τη θέση του Γάλλου χαφ:

«Το 4-3-3 είναι το αγαπημένο σύστημα του Πογκμπά. Η αγαπημένη του θέση είναι ο αριστερός εσωτερικός χαφ στους τρεις του κέντρου».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43