search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:07
MENU CLOSE

Ανατριχίλα: Οι εφιαλτικές αναρτήσεις του μακελάρη της Φλόριντα – «Θέλω να σκοτώσω»

17.02.2018 08:33
Ανατριχίλα: Οι εφιαλτικές αναρτήσεις του μακελάρη της Φλόριντα - «Θέλω να σκοτώσω» - Media

 

Σε εφιάλτη για τις διωκτικές αρχές μετατρέπεται μέρα με τη μέρα η σφαγή στο σχολείο της Φλόριντα, καθώς πλέον γίνεται εμφανές ότι ο δράστης «είχε δώσει το στίγμα του» εδώ και καιρό, ωστόσο, το FBI δεν είχε καταφέρει να δώσει τη δέουσα σημασία.

Συγκεκριμένα, ο Νίκολας Κρουζ είχε αναρτήσει σε λογαριασμό του στο Instagram σειρά φωτογραφιών και σχολίων τα οποία έδειχναν με απόλυτη σαφήνεια τις προθέσεις του, ωστόσο οι Αρχές δεν είχαν σπεύσει.

Όπως αποκαλύπτεται, ο Κρουζ είχε ανεβάσει στον -σβησμένο, πλέον- λογαριασμό του, ανατριχιαστικές φωτογραφίες, κρατώντας μαχαίρια, πυρομαχικά και ένα πιστόλι, ενώ σε μια φωτογραφία απεικόνιζε κανονικό οπλοστάσιο που είχε στο σπίτι του.

Ωστόσο, πέρα από τις φωτογραφίες, ο Κρουζ είχε αναρτήσει και σχόλια τα οποία θα έπρεπε να είχαν σημάνει συναγερμό. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο σφαγέας του σχολείου στη Φλόριντα είχε γράψει: «Θα γίνω επαγγελματίας δολοφόνος σε σχολείο».

Επίσης, είχε ζητήσει μέσω διαδικτύου πληροφορίες για το πώς να αγοράσει ένα αυτόματο όπλο και είχε γράψει «Θέλω να σκοτώσω ανθρώπους με το AR-15 μου» και «Θέλω να πεθάνω πολεμώντας και σκοτώνοντας ένα σωρό ανθρώπους», καθώς και «Θέλω να σκοτώσω αστυνομικούς και μετά καλούς ανθρώπους».

Το άσχημο είναι ότι άλλοι χρήστες των social media είχαν καταγγείλλει τα σχόλια στις αρχές, αλλά δεν είχε δωθεί η βαρύτητα που έπρεπε και τα αποτελέσματα είναι πλέον γνωστά…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:06