search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Déjà vu: Ζευγάρι της «Μουρμούρας» πρωταγωνιστούσε μαζί και πριν από 26 χρόνια! (Video)

17.02.2018 08:56
Alpha: Αλλάζει μέρα η «Μουρμούρα»... - Media

 

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι ενα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια που είδαμε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.

Η «Μουρμούρα» παρόλες τις αλλαγές σε κάποια από τα ζευγάρια που πρωταγωνιστούν μέσα στα χρόνια που προβάλλεται παραμένει σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού και τον ζευγάρι Βλαδίμηρου-Δάφνης είναι από αυτά που λέμε «αναντικατάστατα» για τη σειρά και την επιτυχία της.

Οι δύο πολύ έμπειροι ηθοποιοί όμως δεν συνεργάζονται τηλεοπτικά για πρώτη φορά. Θα ταξιδέψουμε πολύ πίσω στον χρόνο, στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής καριέρας και των δύο και θα φτάσουμε στο μακρινό 1992.

Στο Mega που μετρούσε μόλις 2,5 χρόνια ζωής και στη σειρά «Οι Φρουροί Της Αχαΐας». Μια διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη με πρωταγωνιστές τη Μιμή Ντενίση και τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Σε αυτή τη δραματική σειρά όμως έκαναν τα πρώτα τους βήματα και οι δυο αστέρες της «Μουρμούρας», όχι φυσικά σε κωμικούς ρόλους, όπως αυτούς που τους ανέδειξαν χρόνια μετά.

Ο Βλαδίμηρος στον ρόλο του Κωστή και η Δάφνη στον ρόλο της Γεωργάντζας, ίσως δεν περίμεναν τότε ότι δυο δεκαετίες μετά θα έφταναν ξανα μαζί, ως τηλεοπτικό ζευγάρι σε αυτήν την επιτυχία.

Δείτε το βίντεο από εκείνη την παρουσία τους, με τους δύο ηθοποιούς σχεδόν αγνώριστους να μπαίνουν στην τηλεόραση μέσα από δύο δραματικούς ρόλους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:21