search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:59
MENU CLOSE

Βαρύ πένθος για τη Χριστίνα Λαμπίρη: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

17.02.2018 12:05
Χριστίνα Λαμπίρη: Αποκαλύπτει την αλήθεια για την αποχή της από την τηλεόραση - Media

 

Η Χριστίνα Λαμπίρη απουσίασε από το χθεσινό live του Dancing With The Stars 6. 

Η παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή αρκέστηκε να αναφέρει στους τηλεθεατές του: «Πριν συνεχίσουμε θα ήθελα να σας πω πως εκτός από τη Μαρία Κορινθίου, που θα είναι αργότερα κοντά μας, όπως και κάθε Παρασκευή άλλωστε, ένα ζευγάρι δεν θα χορέψει απόψε και αυτό είναι η Χριστίνα Λαμπίρη με τον καβαλιέρο της, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο. Η Χριστίνα για προσωπικούς της λόγους δεν θα βρίσκεται απόψε κοντά μας, την περιμένουμε όμως την επόμενη Παρασκευή».

Σύμφωνα με πληροφορίες του g-point.gr, ο λόγος που απουσίασε η παρουσιάστρια του Epsilon από την εκπομπή είναι η απώλεια της λατρεμένης της μητέρα.

“Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν στην εκπομπή της όταν της τηλεφώνησαν για τη δυσάρεστη είδηση, και όσοι την είδαν,περιγράφουν πώς έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της”, αναφέρεται στο άρθρο.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας βρίσκονται ο σύζυγος της, Θανάσης Αδαμόπουλος, αλλά και η κόρη της. Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα και στη θέση της στην εκπομπή που παρουσιάζει θα βρεθεί ο Μένιος Φουρθιώτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:59