search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:56
MENU CLOSE

«Ο Βενιζέλος στους καρνάβαλους δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του» – Η απάντηση της «Δημοκρατίας»

17.02.2018 14:41
Βενιζέλος: Παραβίαση των διατάξεων περί εσχάτης προδοσίας η σκευωρία Νovartis - Media

 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος «στους καρνάβαλους δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του. Προφανώς λόγω μεγαλομανίας διεκδικεί μόνο το ρόλο του βασιλιά καρνάβαλου», αναφέρει στην απάντησή της η εφημερίδα «Δημοκρατία» σχολιάζοντας τη δήλωση του πρώην υπουργού για «καρναβάλια της δημοσιογραφία και της πολιτικής που κάνουν παρέλαση την Κυριακή της Αποκριάς» με αφορμή δημοσίευμα που κυκλοφορεί με τίτλο: Εγγραφο-βόμβα «μπλέκει» τον Βενιζέλο (και το ΙΟΒΕ επί Στουρνάρα) στην υπόθεση Novartis.

Συγκεκριμένα η απάντηση της εφημερίδας «δημοκρατία» έχει ως εξής:

H «δημοκρατία» σήμερα αποκαλύπτει έγγραφο της Novartis που περιλαμβάνει τον κ. Βενιζέλο και άλλα πολιτικά πρόσωπα σε “προωθητικές ενέργειες“. Μάλιστα η εταιρεία προϋπολογίζει και συγκεκριμένο μπάτζετ!!!

O κ. Βενιζέλος αντί να ζητήσει εξηγήσεις από τη Novartis ή να διαψεύσει την αυθεντικότητα του εγγράφου, απαντά ότι την επίμαχη περίοδο είχε αποχωρήσει από το Υπουργείο Οικονομικών και ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή… ακόμα χειρότερα.

Κατά τα άλλα μιλά για “καρνάβαλους της πολιτικής και της δημοσιογραφίας” και υποστηρίζει ότι “κούρεψε ομόλογα των φαρμακευτικών με το PSI”. Ξέχασε όμως ότι κατέστρεψε τους μικροομολογιούχους και τα ασφαλιστικά ταμεία…

Στους καρνάβαλους δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του. Προφανώς λόγω μεγαλομανίας διεκδικεί μόνο το ρόλο του βασιλιά καρνάβαλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:55