search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:11
MENU CLOSE

Παρίστανε τον άνδρα για να παντρεύεται πλούσιες γυναίκες – Είχε κάνει δύο γάμους

17.02.2018 16:09
Παρίστανε τον άνδρα για να παντρεύεται πλούσιες γυναίκες - Είχε κάνει δύο γάμους - Media

 

Ντυνόταν πάντοτε με ανδρικά ρούχα. Φλέρταρε έξυπνα και είχε μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες. Όλες είχαν να λένε για την λεία και απαλή επιδερμίδα του, χωρίς να γνωρίζουν πως επρόκειτο για γυναίκα. Και μάλιστα για μια γυναίκα που στόχο είχε το χρήμα. Η ίδια δήλωνε «εργοστασιάρχης».

Και εάν αναρωτιέστε «μα καλά οι άλλες γυναίκες όταν ερχόταν η στιγμή να κάνουν σεξ, δεν το καταλάβαιναν», η πρωταγωνίστρια της ιστορίας είχε και για αυτό λύση: Έκανε πάντα σεξ μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, ήταν ντυμένη πάντα από τη μέση και πάνω και πάντα χρησιμοποιούσε ερωτικά βοηθήματα περασμένα στους βουβώνες της.

Η 26χρονη Σουίτι Σεν έφτιαξε προφίλ στο facebook και από κει μέσα γνώριζε τα θύματα της. Όλες οι φωτογραφίες της απεικόνιζαν εκείνη, μόνο που την απεικόνιζαν ντυμένη άνδρα.

Η Σεν παντρεύτηκα 2 φορές και από τους δυο γάμους αποκόμισε μεγάλη περιουσία. Οι γονείς και των 2 κοριτσιών-θυμάτων, ήταν πλούσιοι και η προίκα δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητη.

Τον Οκτώβριο του 2017 η πρώτη σύζυγος κατήγγειλε στην αστυνομία, και κατηγόρησε την Σεν για κλοπή προίκας και για ενδοοικογενειακή βία. Υποστήριξε ότι «ο σύζυγος» άρπαξε από την οικογένειά της 13.243 δολάρια, με τη δικαιολογία ότι χρειαζόταν τα χρήματα για ένα εργοστάσιο που είχε.

«Συνήθιζε να συμπεριφέρεται σας άνδρας, έπινε, κάπνιζε και βιαιοπραγούσε. Απειλούσε ότι θα με σκότωνε, μετά τον γάμο της με άλλη. Με ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ήταν γυναίκα και όχι άνδρας», δήλωσε η πρώτη του σύζυγος στο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΙ.

ΟΙ αρχές εντόπισαν τον… εργοστασιάρχη πριν λίγες ημέρες αλλά οι αστυνομικοί μπερδεύτηκαν… Έψαχναν γυναίκα και το πρόσωπο που είχαν μπροστά τους ήταν άνδρας. Τελικά η Σεν υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι όντως ήταν γυναίκα, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η Σεν αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλαστοπροσωπία, απάτη και πλαστογραφία. Σύμφωνα με επιθεωρητή της αστυνομίας δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κλοπή προίκας γιατί τεχνικά δεν ήταν σύζυγος και επομένως δεν μπορεί η σχέση αυτή να αντιμετωπιστεί ως γάμος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:11