06/06/2020 01:59:34

Ελληνίδα βουλευτής δηλώνει: Ο μόνος λόγος για να δεις Survivor είναι Τανιμανίδης

Ελληνίδα βουλευτής δηλώνει: Ο μόνος λόγος για να δεις Survivor είναι Τανιμανίδης - Media

 

Μια διαφορετική συνέντευξη για όσα οι πολιτικοί αποφεύγουν να μιλήσουν παραχώρησε η ανεξάρτητη βουλευτής εκλεγμένη με το Ποτάμι, Κατερίνα Μάρκου.

Καλεσμένη στην εκπομπή Ooh la la με τη Σάσα Σταμάτη, η Κατερίνα Μάρκου μίλησε για το φλερτ, για τη μαγειρική, για τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον πρωθυπουργό, την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί ακόμη και το Survivor. 

«Οι άντρες πρέπει να φλερτάρουν, όπως και οι γυναίκες πρέπει να φλερτάρουν. Είναι ωραίο συναίσθημα να νιώθεις ότι είσαι ποθητός, σε ανεβάζει ψυχολογικά.

Έχω σκεφτεί να υιοθετήσω ένα παιδάκι από αυτά που έχουν έρθει ασυνόδευτα στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς το νομικό πλαίσιο είναι τόσο δύσκολο και περίπλοκο που δεν ευνοεί την ανύπαντρη μητέρα να πάρει ένα παιδί από τα ιδρύματα.

Μαγειρεύω καθημερινά. Η φασολάδα είναι το δυνατό μου σημείο. Λίγο καυτερή και πολύ χυλωμένη. Δεν υπάρχουν παρενέργειες. Βράζουμε πολλές φορές και πετάμε νερά τρεις φορές και είναι ΟΚ.

Οι σχέσεις μου με τον Σταύρο Θεοδωράκη δεν είναι… Ποτέ δεν ήταν…

Ο Τσίπρας είναι ο πλέον αγύμναστος πολιτικός στην Ελλάδα. Βλέπω το σώμα του, είναι αγύμναστο.

Ο μόνος λόγος για να δεις Survivor είναι για να δεις τον Σάκη Τανιμανίδη. Προς Θεού είναι φίλος μου, δεν συμβαίνει τίποτα, τον ξέρω πολύ καιρό και αυτόν και την οικογένειά του.

Δεν βγαίνω με μικρότερους γιατί δεν μου αρέσουν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.