search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:49
MENU CLOSE

Σία Κοσιώνη: Στην εγκυμοσύνη πήρα 15 κιλά – Φαντάσου να μην έκανα θυσίες (Video)

17.02.2018 18:06
Δυνατό «χτύπημα» Κοσιώνη – Τι αλλάζει στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν - Media

 

Η Σία Κοσιώνη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς πριν από τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η παρουσιάστρια και ο Κώστας Μπακογιάννης υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο τους έχει ξετρελάνει.

Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων, γι΄αυτό και η Σία Κοσιώνη δεν είχε μιλήσει μέχρι στιγμής τηλεοπτικά για τη γέννηση  του γιου της. Παρόλα αυτά, η Σάσα Σταμάτη την συνάντησε στην κοπή της πίτας του ΣΚΑΙ και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις για την εκπομπή της, Ooh la la. 

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δεν έχασε 15 κιλά όπως έχει γραφτεί σε διάφορα sites. Στην συνέχεια, τόνισε το πόσο ευτυχισμένη είναι: ” Είμαι ευτυχισμένη, είναι όλα πάρα πολύ καλά, διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου”.

Όσο για το αν είναι κλασσική μάνα, δήλωσε: “Προσπαθώ να είμαι όσο πιο κλασσική μπορώ, αλλά με αυτές τις συνθήκες είναι λίγο δύσκολο”.

Τέλος, εκμυστηρεύτηκε ότι ένιωσε χάλια όταν είδε τις φωτογραφίες της με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και είπε πως πήρε 15 κιλά και αυτό παρά το γεγονός ότι έκανε μεγάλες θυσίες. «Φαντάσου να μην έκανα» δήλωσε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:46