search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:44
MENU CLOSE

Λάρισα: Στη φυλακή ο συνταξιούχος αστυνομικός που ασελγούσε σε ανήλικες

18.02.2018 10:28
Λάρισα: Στη φυλακή ο συνταξιούχος αστυνομικός που ασελγούσε σε ανήλικες - Media

 

Tην προφυλάκισή του 61χρονου πρώην αρχιφύλακα που ασελγούσε σε ανήλικες στη Λάρισα διέταξαν Εισαγγελέας και ανακριτής.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Ο Σπυρίδων Τσιαμπάς, που συνταξιοδοτήθηκε το 2010, συνελήφθη στις 8 Δεκεμβρίου 2017 μετά από καταγγελία ότι τον καιρό που υπηρετούσε διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τα δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 14 και 15 χρόνων.

Υπενθυμίζεται, ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του πρώην συναδέλφου τους, κατάσχεσαν έξι κάρτες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων με υλικό πορνογραφίας ανηλίκων που περιείχαν και φωτογραφίες από τις ερωτικές συνευρέσεις του με τις ανήλικες αδελφές και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:44