search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:02
MENU CLOSE

Αυστηρή προειδοποίηση Νετανιάχου σε Ιράν: Μη δοκιμάζετε την αποφασιστικότητα του Ισραήλ

18.02.2018 10:55
Νετανιάχου: Όποια χώρα επιτεθεί στο Ισραήλ «θα δεχθεί το ισχυρότερο πλήγμα» - Media

   

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε σήμερα το Ιράν ότι, αν χρειαστεί, η χώρα του θα αναλάβει δράση κατά της Ισλαμικής Δημοκρατίας, όχι μόνο κατά των συμμάχων της στη Μέση Ανατολή, επαναλαμβάνοντας ότι η Τεχεράνη είναι η μεγαλύτερη απειλή παγκοσμίως, μιλώντας στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια.

Κρατώντας ένα κομμάτι το οποίο παρουσίασε ως δείγμα ιρανικού drone που προερχόταν από τη Συρία και κατερρίφθη την περασμένη εβδομάδα πάνω από το ισραηλινό έδαφος, ο Νετανιάχου δήλωσε: “Μην δοκιμάζετε την αποφασιστικότητα του Ισραήλ”, απευθυνόμενος στον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν Τζαβάντ Ζαρίφ που ήταν στη αίθουσα και είναι ένας από τους ομιλητές στη Διάσκεψη του Μονάχου.

“Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει στο καθεστώς να περάσει μια θηλιά τρόμου γύρω από το λαιμό μας. Θα αναλάβουμε δράση, εάν χρειαστεί, όχι μόνο εναντίον των πληρεξούσιων του Ιράν αλλά και του ίδιου του Ιράν”, δήλωσε στην ομιλία του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:00