search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:01
MENU CLOSE

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Ιόνια Οδό – Μετέφεραν 161 κιλά χασίς με νοικιασμένο αμάξι

18.02.2018 18:22
Κινηματογραφική καταδίωξη στην Ιόνια Οδό - Μετέφεραν 161 κιλά χασίς με νοικιασμένο αμάξι  - Media

 

Μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους 161 κιλών κατασχέθηκε τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, στην Ιόνια Οδό, ενώ συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 29 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 29χρονο συλληφθέντα να κινείται με αυτοκίνητο στην Ιόνια Οδό στο ύψος της Άρτας με κατεύθυνση το Αντίρριο και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Γκάζωσε για να γλιτώσει 

Στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσει εκείνος ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και λίγο αργότερα, στο ύψος του Κομποτίου, το όχημα εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να συλληφθεί.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του 98 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης με συνολικό βάρος 161 κιλά και 31 γραμμάρια.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είχε ενοικιάσει και παραχωρήσει στον 29χρονο συλληφθέντα, ένας ομοεθνής του 23 ετών, ο οποίος συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής.

Το αυτοκίνητο, που ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεων, και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52