search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:12
MENU CLOSE

Τζορτζ Κλούνεϊ: Ακόμη και τη σκυλίτσα μου επιστράτευσα για να «ρίξω» την Αμάλ

18.02.2018 18:59
Παραίτηση «βόμβα» της Αμάλ Κλούνεϊ από σύμβουλος της κυβέρνησης Τζόνσον - Για ποιο λόγο τα «βρόντηξε» οργισμένη - Media

 

Μετά τον Barack Obama –του οποίου η συνέντευξη έγινε viral παγκοσμίως–, ήταν η σειρά του George Clooney να καθίσει πλαγιομετωπικά του David Letterman για την εκπομπή Ο Επόμενος Καλεσμένος μου Δεν Χρειάζεται Συστάσεις. Ο 70χρονος παρουσιαστής επανέκαμψε μέσα από το Netflix και χάρισε άλλη μια απολαυστική εκπομπή, μιλώντας με τον 56χρονο σταρ για όλα: από την παιδική του ηλικία στο Κεντάκι μέχρι τη ζωή του με τα δίδυμα.

Δίνοντας ψήγματα του ευφυούς του χιούμορ, ο Clooney αποκάλυψε πως φλέρταρε την Amal, δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, χρησιμοποιώντας ακόμη και τη «βοήθεια» του σκύλου του, Einstein.

«Της έγραφα γράμματα που τα υπέγραφα ως Einstein, στα οποία έλεγα “με κρατάει όμηρο, χρειάζομαι μια δικηγόρο να με βγάλει από εδώ”». Ο ίδιος εξιστόρησε τη γνωριμία του με τη 40χρονη δικηγόρο στο σπίτι του στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. «Ήταν τρελό. Ένας κοινός μας φίλος μού είπε πως θα περάσει και με ρώτησε αν μπορεί να φέρει και μια φίλη. Πριν φτάσουν, μου τηλεφώνησε ο ατζέντης μου και μου είπε “γνώρισα αυτή τη γυναίκα που θα έρθει στο σπίτι σου, την οποία πρόκειται να παντρευτείς”. Το πιο αστείο ήταν πως την ίδια στιγμή ήταν στο σπίτι η μητέρα και ο πατέρας μου. Εμείς μιλούσαμε – μείναμε ξύπνιοι σχεδόν όλο το βράδυ». Στη συνέχεια εκείνη του έδωσε το e-mail της γιατί θα του έστελνε φωτογραφίες των γονιών του, «αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα και δεν ήξερα αν ήθελε να βγει μαζί μου», είπε αναλογιζόμενος τη διαφορά ηλικίας, αλλά σκεφτόταν πως οι δυο τους θα μπορούσαν να είναι φίλοι.

Όπως όλοι γνωρίζουν, ο άλλοτε αμετανόητος εργένης παντρεύτηκε την Amal, με την οποία απέκτησε δίδυμα. Και η σύζυγός του τον εξέπληξε για άλλη μια φορά: «Είναι ένας τόσο αξιοθαύμαστος άνθρωπος και τώρα μητέρα, που πιστεύω πως όλοι υποθέτουν ότι θα είναι εξίσου υπέροχη. Αλλά όταν το βλέπεις μπροστά σου, σε κάνει να νιώθεις υπερβολικά υπερήφανος και υπερβολικά μικρός».

Ο Letterman του επισήμανε πως η έλευση των παιδιών μπορεί να σε κάνει να ασχολείσαι λιγότερο με τον εαυτό σου, με τον Clooney να υποστηρίζει πως ένιωσε την αντίστοιχη αλλαγή με εκείνη όταν έγινε ζευγάρι με την Amal. «Πρέπει να πω πως πριν τα δίδυμα το ένιωθα με εκείνη. Αισθάνθηκα ότι γνώρισα έναν άνθρωπο για τον οποίο θα μπορούσα να αλλάξω τη ζωή μου. Γνώρισα ένα πρόσωπο του οποίου η ζωή σήμαινε πολύ περισσότερα από τη δική μου, και αυτό δεν το είχα νιώσει ποτέ πριν, και είχα κάποια αγαπημένα άτομα στη ζωή μου. Αλλά αυτό ήταν διαφορετικό!».

Μιλώντας για τα δίδυμα ο Clooney εμφανίστηκε ανακουφισμένος, αφού θεωρεί πως το ένα του παιδί θα βοηθάει το άλλο, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το συγχρονισμό που χρειάζονται, αφού το ένα μπορεί να ξυπνήσει το άλλο και να γίνει χαμός μετά.

Ο Letterman επισκέφτηκε το πατρικό σπίτι του Clooney, εκεί όπου ζει ο πατέρας του, παλιός παρουσιαστής ειδήσεων, Nick, η μητέρα του, πρώην Μις Κεντάκι, Nina, αλλά και ο 23χρονος Ιρακινός πρόσφυγας Χαζίζ Αβντάλ, ο οποίος έχει υιοθετηθεί από τους γονείς του σταρ. Ο Αβντάλ είναι Γεζίντι, που κυνηγήθηκε από τον ISIS και έφυγε από το Ιράκ. Πλέον σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Σικάγου.

Πηγή: peoplegreece.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03