search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:43
MENU CLOSE

Καλαμάτα: Έγινε έξαλλος στο καρναβάλι ο Χρήστος Φερεντίνος – Τι εκνεύρισε τον παρουσιαστή

19.02.2018 10:45
Καλαμάτα: Έγινε έξαλλος στο καρναβάλι ο Χρήστος Φερεντίνος - Τι εκνεύρισε τον παρουσιαστή - Media

Με έναν τεράστιο εκνευρισμό έφυγε από το Καρναβάλι της Καλαμάτας ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος. 
Αρχικά κάτι πιτσιρικάδες του έριξαν αφρό και το προσπέρασε με χιούμορ, στη συνέχεια ένα γκρουπ τον αλεύρωσε αρκετά, ξεπερνώντας και το όριο της πλάκας και “φόρτωσε” κανονικά, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλέσει τους δράστες “μ…α…λ…”!

Μετά από δυο λεπτά το επόμενο γκρουπ και συγκεκριμένα ο οδηγός του άρματος,βγήκε από το παράθυρο και μπουγέλωσε με μπύρα (!) τον παρουσιαστή, που έσκυψε μέσα στο αυτοκίνητο και του… ανταπέδωσε με σερπαντίνες!

Ομως, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο είπε “φεύγω, παω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα“, αφήνοντας στη μέση την παρουσίαση αρκετά εκνευρισμένος!
Το κενό κάλυψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Όπως αναφέρει το messinialive.gr, τα πράγματα ηρέμησαν, και μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, σκουπίστηκε και καθάρισε από τα αλεύρια, ανέβηκε στη σκηνή για το φινάλε της εκδήλωσης.

Μάλιστα ο Δήμαρχος Καλαμάτας τον “έφτιαξε” προσπαθώντας να επανορθώσει, λέγοντας ότι “η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας”.

Αρκετά μέλη της Καρναβαλικής του ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά κάποιων που ξεπέρασαν τα όρια. 

Τέλος καλό, όλα καλά!
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15