search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:01
MENU CLOSE

Ρέθυμνο: Γέμισε το νοσοκομείο από μεθυσμένους! – Το παράκαναν κι ανήλικοι λόγω καρναβαλιού

19.02.2018 16:48
Περιστέρι: 32 κρούσματα κορωνοϊού σε οίκο ευγηρίας στο Περιστέρι  - Media

 

Σαράντα άτομα διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού. Ανάμεσά τους και τέσσερα ανήλικα, ηλικίας 15-16 ετών.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου του Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης δήλωσε ότι «όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είχαμε αρκετά περιστατικά μέθης στο Ρέθυμνο».

Ανάμεσα στους 40 μεθυσμένους ήταν και τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι κατά την διάρκεια του καρναβαλιού κατανάλωσαν υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

«Τα ξημερώματα έφτασαν στο νοσοκομείο τέσσερα περιστατικά που αφορούσαν κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ. Πρόκειται για ανήλικους 15 με 16 ετών. Τόσο οι ανήλικοι όσο και τα υπόλοιπα άτομα αντιμετωπίστηκαν στα επείγοντα και έφυγαν όλοι λίγες ώρες αργότερα. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν», επεσήμανε σχετικά ο κ. Φραγκιαδάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη, πέρυσι είχαν καταγραφεί περισσότερα περιστατικά μέθης και σε ανήλικους και σε ενήλικους.

Πηγή: cretapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:01