19/01/2019 05:26:05

Ηλίας Βρεττός: Τα νέα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο - Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ και τι έδειξαν οι κάμερες

Ηλίας Βρεττός: Τα νέα στοιχεία για το σοβαρό τροχαίο - Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ και τι έδειξαν οι κάμερες  - Media

 

Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και σύμφωνα με πληροφορίες ένα λευκό βανάκι το οποίο έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα αναζητά η τροχαία από τις κάμερες στην παραλιακή. 

Στην κατάθεσή του ο Ηλίας Βρεττός και η σύντροφός του είπαν πως ένα λευκό βαν που τους έκλεισε προκάλεσε το τροχαίο. 

Η κατάστασή της υγείας του τραγουδιστή δεν επιτρέπει στους γιατρούς να προχωρήσουν σε επέμβαση για την αποκατάσταση των καταγμάτων στα πόδια και στη λεκάνη. Ο μάνατζερ του Ηλία Βρεττού που μίλησε στο ΣΚΑΪ, είπε πως ο τραγουδιστής ήταν αδιάθετος, δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και έτσι ζήτησε από τη φίλη του να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο. 

Κάθισε στη θέση του συνοδηγού και όλα έδειχναν καλά μέχρι τη στιγμή που το αυτοκίνητο έφτασε στην παραλιακή στο ύψος του ξενοδοχείου «Λόντον»  Οι ρόδες του αυτοκινήτου βρήκαν στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να χαθεί κάθε έλεγχος και το αυτοκίνητο να χτυπήσει με το πλάι στο δέντρο.  Ευτυχώς τόσο η οδηγός όσο και ο τραγουδιστής που καθόταν στο σημείο όπου το όχημα προσέκρουσε στο δέντρο φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας.

Τώρα, με βάση τα όσα έχουν αναφέρει και οι δύο από την τροχαία ελέγχονται τα πλάνα από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, αλλά και από κοντινά καταστήματα ώστε να αντοπιστεί ο οδηγός του βαν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.