search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:48
MENU CLOSE

Tηλεοπτική Βόμβα: Αν δεχθεί η Ελένη, θα προκαλέσει πανικό!

20.02.2018 07:42
Tηλεοπτική Βόμβα: Αν δεχθεί η Ελένη, θα προκαλέσει πανικό! - Media

 

Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να αλλάξει ζώνη και να γίνει βραδινή. Με εβδομαδιαίο σόου ή κάποιο talent show, αν και το κανάλι είναι ικανοποιημένο από τα έσοδα της εκπομπής.

Ένα concept λοιπόν που συζητά η Ελένη είναι βραδινές συνεντεύξεις λαμπερών προσώπων και ένα άλλο αφορά στην παρουσίαση μουσικού talent show, τα δικαιώματα του οποίου διαπραγματεύεται ο Alpha αυτή την περίοδο. Αυτονόητο είναι πως σε μια τέτοια περίπτωση, θα υπάρξει και αναπροσαρμογή του συμβολαίου τηw παρουσιάστριας.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο της αναφέρει ξεκάθαρα πως θα παρουσιάζει καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή και θεωρητικά ο Alpha θα μπορούσε να μπλοκάρει την τροποποίηση του, δεν υπάρχει από τα στελέχη του καναλιού καμία τέτοια διάθεση. Το αντίθετο μάλιστα, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσει και από τις δύο πλευρές γίνονται σε παρά πολύ καλό κλίμα.

Πηγή: tvnea.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:42