search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:39
MENU CLOSE

Ένα ακόμη βραβείο για την Αντζελίνα Τζολί: Πιο όμορφη από ποτέ στην τελετή απονομής (Photos)

20.02.2018 08:30
Αντζελίνα Τζολί: Ο Μπραντ Πιτ δεν με αφήνει να μείνω εκτός ΗΠΑ - Media

 

Είναι γνωστό ότι η Αντζελίνα Τζολί δε βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της στα προσωπικά της ζητήματα. Το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Μπαντ Πιτ είναι κάτι που αναμφισβήτητα «σκιάζει» την ευτυχία της και σε κάθε περίπτωση την… ηρεμία της!

Ωστόσο, η Χολιγουντιανή σταρ δε σταμάτησε ποτέ να σημειώνει επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Ένα ακόμη βραβείο παρέλαβε, λοιπόν, η διάσημη ηθοποιός σε μια λαμπερή τελετή που διοργάνωσε η Ένωση Αμερικανών Κινηματογραφιστών.

Πρόκειται για το Board of Governors Award με το οποίο τιμήθηκε για την προσπάθειά της να αναδείξει ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα μέσα από την ταινία First They Killed My Father που σκηνοθέτησε η ίδια.

Η Angelina εμφανίστηκε στην τελετή με μια εκθαμβωτική τουαλέτα με τούλι, δαντέλα και λαμέ στοιχεία που φέρει την υπογραφή του διάσημου Λιβανέζου σχεδιαστή μόδας Elie Saab και για ακόμα μια φορά, μαγνήτισε κάθε βλέμμα γύρω της…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:36