search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:46
MENU CLOSE

Εκδικάζεται σήμερα η αγωγή – μαμούθ του Υπάτιου Πατμάνογλου κατά του Mr Jumbo (Photo & Video)

20.02.2018 08:40
Η Εθνική που θέλουμε για... ένα ημίχρονο, 2-1 την Κύπρο - Media

 

H αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου κατά του Απόστολου Βακάκη εκδικάζεται σήμερα στην Ευελπίδων. 

Ένα χρόνο πριν, η Ελλάδα είδε συγκλονιστικές εικόνες από το τροχαίο στην εθνική οδό που ξεκλήρισε δύο οικογένειες. Η Porche, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο που επέβαινε η οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου που είχε κάνει στάση για να πάει στην τουαλέτα. Η σκηνή της σύγκρουσης θύμιζε κινηματογραφική ταινία. 

Ο Οδηγός της Porsche ήταν ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με τον φίλο και συνοδηγό του Ανδρέα Γεωργακόπουλο.  

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου με τη συζυγό του

Ο Γιώργος Βακάκης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μπήκε στο παράπλευρο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου. 

Ο Γιώργος Βακάκης

Ο συνοδηγός Ανδρέας Γεωργακόπουλος

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν ακαριαίο θάνατο η Αποστολία Πατμάνογλου με τον μικρό Παύλο που επέβαιναν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο. 

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου με την αγωγή του στρέφεται σε βάρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ζητώντας αποζημίωση 1,5 εκατομμυρίου ευρώ  για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον χαμό των αγαπημένων του προσώπων.

Ο Mr Jumbo Απόστολος Βακάκης

Το βίντεο της σύγκρουσης που συγκλόνισε την Ελλάδα

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:45