search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:17
MENU CLOSE

Ιράν: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που συνετρίβη (Photos)

20.02.2018 09:00
Ιράν: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που συνετρίβη (Photos) - Media

 

 Εντοπίστηκαν το πρωί της Τρίτης τα συντρίμμια του αεροπλάνου που κατέπεσε την Κυριακή με 65 επιβαίνοντες σε ορεινή ζώνη του Ιράν, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης.

“Ένα ελικόπτερο των Φρουρών της Επανάστασης εντόπισε (σήμερα) το πρωί τα συντρίμμια του αεροπλάνου στο όρος Ντενά”, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, δήλωσε ο εκπρόσωπος των Φρουρών Ραμεζάν Σαρίφ, τις δηλώσεις του οποίου επικαλέστηκε η ιρανική κρατική τηλεόραση.

“Από χθες, μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Φρουρών της Επανάστασης είχαν αρχίσει να ερευνούν σχολαστικά την περιοχή στην οποία είχε πιθανώς συντριβεί το αεροπλάνο και σήμερα το πρωί δύο ελικόπτερα των αεροπορικών δυνάμεων απεστάλησαν στην περιοχή” του δυστυχήματος, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης.

Το αεροπλάνο ATR της ιρανικής αεροπορικής εταιρείας Aseman Airlines κατέπεσε την Κυριακή με 65 επιβαίνοντες στα όρη Ζάγκρος κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας, ενώ εκτελούσε πτήση από την Τεχεράνη προς την πόλη Γιασούζ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας. Οι ιρανικές αρχές θεωρούν ότι και οι 65 επιβαίνοντες είναι νεκροί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:17