search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:38
MENU CLOSE

Συνελήφθη 30χρονος που έστελνε ναρκωτικά με το ταχυδρομείο

20.02.2018 09:48
Συνελήφθη 30χρονος που έστελνε ναρκωτικά με το ταχυδρομείο - Media

 

Τριαντάχρονος συνελήφθη, στις Αχαρνές, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, για διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης στις 14 Φεβρουαρίου 2018 παρέδωσε δέμα σε εταιρεία ταχυμεταφορών με σκοπό την αποστολή του στην Άρτα. Όπως διαπιστώθηκε, όμως, το δέμα περιείχε 105,2 γραμμάρια ηρωίνης και 20 ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης ταξίδεψε από την Άρτα με σκοπό να προμηθευτεί από την περιοχή των Αχαρνών ποσότητες ναρκωτικών τις οποίες στη συνέχεια επιχείρησε να αποστείλει ταχυδρομικώς στον εαυτό του. Το περασμένο Σάββατο εντοπίστηκε ο 30χρονος και συνελήφθη την στιγμή που πήγε πάλι στο κατάστημα, προκειμένου να διευθετήσει θέμα που αφορούσε την αποστολή του δέματος.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο δράστης, την τελευταία πενταετία, με την ίδια τακτική, έστελνε δέματα με περιεχόμενο ναρκωτικές ουσίες και αποδέκτη τον ίδιο, ενώ εξακριβώθηκε ότι τα ναρκωτικά τα προμηθευόταν από τρία άτομα (δύο γυναίκες 47 και 51 ετών και έναν 39χρονο άνδρα) στην περιοχή των Αχαρνών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Σημειώνεται ότι η 47χρονη συνελήφθη πρόσφατα για κατοχή ηρωίνης και έχει προφυλακιστεί, ενώ ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

*φωτογραφία αρχείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30