search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:45
MENU CLOSE

Ειρήνη Λαγούδη: Τεράστια ανατροπή, αυτοπυρπολήθηκε λέει η ΕΛΑΣ – Ο ρόλος των δύο ανδρών και τα κινητά

20.02.2018 10:26
Υπόθεση Λαγούδη: Καταιγιστικές εξελίξεις με νέο εύρημα στο αυτοκίνητο - Media

 

Συγκλονιστικά όσο και αποκαλυπτικά συνθηκών και δεδομένων που οδήγησαν στον θάνατο την Ειρήνη Λαγούδη είναι τα στοιχεία που περιέχονται στην δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η αρχή του τέλους άρχισε να δρομολογείται πριν από την αλλαγή του χρόνου κι ενώ η τραγική γυναίκα βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με τον φίλο της. Από εκεί διαπιστώνεται ότι στάλθηκαν δύο μηνύματα από το κινητό του φίλου της προς τη σύζυγο του, στα οποία δηλώνεται η κοινή τους παρουσία σε διαφορετικά σημεία. Τα μηνύματα αυτά είχαν σβηστεί από τη συσκευή που έγινε η αποστολή τους, πλην όμως όταν ο φίλος επέστρεψε στο σπίτι του, η σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις και δήλωση διακοπής της εξωσυζυγικής σχέσης.

Όπως επίσης έχει διαπιστωθεί, είχε προηγηθεί ταξίδι τους στο εξωτερικό, με έξοδα της Ειρήνης, στη διάρκεια του οποίου δαπανήθηκαν περίπου 15.000 ευρώ.  

Την ημέρα της τραγωδίας, η Ειρήνη φαίνεται να επικοινωνεί με τον φίλο της, απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της αν δεν τη συναντήσει. Το ραντεβού κλείνεται στο παραλίμνιο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, όπου εκεί τη συναντούν ο φίλος της με τον αδελφό του και ακολουθεί άγριος καυγάς. Ο άνδρας δηλώνει ανυποχώρητα αποφασισμένος να τερματιστεί αυτή η σχέση.  

Από τη διαδρομή που έχει καταγραφεί της πορείας των κινητών τηλεφώνων της, φαίνεται ότι αποχωρούν και οι δύο και πως επιστρέφουν στην κατοικία του του φίλου της Ειρήνης. Φαίνεται επίσης, ότι μετά την αποχώρηση τους έχει αποσταλεί το τελευταίο και μοιραίο μήνυμα προς το κινητό του φίλου της, πως “ήρθε το τέλος και πως θα τα ξαναπούν σε μια άλλη ζωή”. Σε αυτό το σημείο γραφεται το τέλος της Ειρήνης.

Από τις έρευνες και με βάση τα πορίσματα, η αστυνομία πιστεύει ότι η τραγική γυναίκα περιέλουσε το σώμα της με το πετρέλαιο και έβαλε φωτιά, ενώ βρισκόταν στην θέση του οδηγού. Οι παραμορφώσεις στο πρόσωπο, αναφέρεται ότι προήλθαν από τα αποκαΐδια που προήλθαν από την οροφή της καμπίνας του αυτοκινήτου. Για το πως βρέθηκε πίσω, η θεωρία αναφέρει ότι προφανώς πρόκειται για μια υποσυνείδητη ύστατη προσπάθεια αυτοπροστασίας. Ήταν όμως πλέον πάρα πολύ αργά.

Πηγή: bloko.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:44