search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:00
MENU CLOSE

Μέχρι τελικής πτώσεως η σύγκρουση για την Novartis

20.02.2018 11:00
Στην Βουλή το νομοσχέδιο για το Πόθεν Έσχες - Media

 

Η «ημέρα της Novartis» οξύνει τα πολιτικά πάθη και ανεβαζει κατακόρυφα το θερμόμετρο της έντασης καθώς μετράμε αντίστροφα, πλέον, για την αυριανή μαραθώνια συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής επί της πρότασης της κυβερνητικής πλειοψηφίας για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για την επίμαχη υπόθεση. 

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την οργάνωση της αυριανής συζήτησης στην Ολομέλεια αναμένεται να τεθούν στο τραπέζι της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής σε έκτακτη συνεδρίαση που προσδιορίστηκε για τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα συζητηθεί το ζήτημα του πόσες κάλπες θα στηθούν καθώς η πλευρά της ΝΔ υποστηρίζει ότι πρέπει να στηθεί μια κάλπη και για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που το όνομα τους αναφέρεται στην δικογραφία. Επίσης την Διάσκεψη των Προέδρων αναμένεται να απασχολήσει και το ζήτημα που σχετίζεται με το πότε θα πάρουν τον λόγο κατά την διάρκεια της μαραθωνιας αυριανής συνεδρίασης τα προτεινόμενα προς παραπομπή πρόσωπα. 

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό, η συζήτηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 το πρωί της Τετάρτης και προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί στις 10 το βράδυ και στην συνέχεια να ακολουθήσει η μυστική ψηφοφορία. Σε αυτό το χρονικό διάστημα τον λόγο θα πάρουν οι εισηγητές και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων, κατά πληροφορίες τα εννιά από τα δέκα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, οι οκτώ πολιτικοί αρχηγοί αλλά και η ηγεσία των υπουργείων Δικαιοσύνης και Υγείας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:59