search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:32
MENU CLOSE

Αλλαγές στον ΑΝΤ1: Ποιο ριάλιτι δεν βγαίνει στον αέρα τελικά;

20.02.2018 11:24
Κόβεται πριν αρχίσει η νέα σειρά του Γιάννη Μπέζου στον ΑΝΤ1 - Media

 

Σύγχυση και προβληματισμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 με τον σταθμό να αλλάζει τα σχέδιά του συνεχώς τον τελευταίο καιρό. Αρχικά, επρόκειτο ο ψυχαγωγικός τομέας να ενισχυθεί με το ριάλιτι Bachelor, κάτι που ανετράπη προκειμένου να προβληθεί τελικά το Game Of Love. Ωστόσο, ούτε αυτό το πρότζεκτ πρόκειται να βγει στον αέρα, τουλάχιστον όχι σύντομα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης «Τελικά το Game of Love δεν θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Οι πληροφορίες από τον ΑΝΤ1 λένε ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και θα βγει στον αέρα τον Οκτώβρη. Η επίσημη θέση του ΑΝΤ1 είναι ότι θέλουν να βγει μια καλή παραγωγή και δεν προλαβαίνουν τώρα.

Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι δεν βγαίνουν και τα νούμερα τα οικονομικά, γιατί υπάρχουν λίγα προβλήματα στη διαφημιστική πίτα. Κι επειδή στην παραγωγή του Μποτρίνι έχει αυξηθεί το κόστος της παραγωγής, τα ρίχνουν εκεί όλα να κάνουν ένα project που θα τους φέρει νούμερα».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28