19/07/2019 17:46:27

Δεν βρήκαν άκρη για τα τηλεοπτικά στη Σούπερ Λίγκα

Δεν βρήκαν άκρη για τα τηλεοπτικά στη Σούπερ Λίγκα - Media

 

Τίποτα νεότερο δεν προέκυψε από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα για το «καυτό» θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Οι ομάδες συζήτησαν και εξέφρασαν τις απόψεις τους, αλλά δεν ελήφθη καμία απόφαση.

Η παραμικρή εξέλιξη στο μείζον θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την επόμενη σεζόν δεν σημειώθηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.

Οι ομάδες συζήτησαν το «καυτό» ζήτημα που προέκυψε μετά την απόφαση της NOVA να σπάσει την κεντρική διαχείριση και κατέθεσαν η καθεμία την άποψή της, ωστόσο δεν βρέθηκε κάποιο σημείο επαφής, ούτε ελήφθη καμία απόφαση.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, διατυπώθηκαν διάφορες θέσεις, αφού άλλοι πρότειναν να πάνε όλες οι ομάδες μαζί στις σχετικές συζητήσεις, άλλοι να μείνουν ενωμένοι οι «μικροί» και άλλοι να γίνει συνολική διαπραγμάτευση ακόμα κι αν γίνει με 10 από τις ομάδες.

Όσο για τη στάση των «μεγάλων», δεν δείχνουν ιδιαίτερα ζεστοί για κεντρική διαχείριση και μάλλον προτιμούν να αναζητήσουν ο καθένας μόνος του τηλεοπτική «στέγη».

Όπως και να ‘χει, δεν βγήκε καμία άκρη στο σημερινό Δ.Σ. και έτσι τις προσεχείς ημέρες (πιθανότατα εντός των δυο επόμενων εβδομάδων) το σημαντικότατο θέμα αναμένεται να τεθεί ξανά επί τάπητος.

Πηγή: Sport-fm

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.