search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Σοκ στην Πάτρα: Αυτοκτόνησε 49χρονος εφοριακός – Τα δύο σημειώματα (Photos)

20.02.2018 17:24
«Φαρ ουέστ» στο Νέο Κόσμο: Έπεσαν πιστολιές μετά από καυγά - Media
 
Εφοριακός ήταν ο 49χρονος που φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα, το πρωί της Τρίτης σε σπίτι στην οδό Σεφέρη 60, στην Πάτρα.
 
Ο άνδρας διέμενε μόνος του στο συγκεκριμένο χώρο εδώ και περίπου 15 χρόνια και όπως δηλώνουν όσοι τον ήξεραν γείτονες και συνάδελφοι ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος και δεν είχε δείξει ότι τον προβλημάτιζε κάτι ώστε να δικαιολογήσει και την απονενοημένη πράξη του.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και της σήμανσης άνδρες της οποίας έλεγξαν τον χώρο με την αυτοχειρία να είναι το πιο επικρατέστερο σενάριο. Δίπλα από την σορό του βρέθηκαν και 2 σημειώματα τα οποία προορίζονται σύμφωνα με πληροφορίες στην κοπέλα του και στην ανιψιά του .
 
Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες, δίπλα από την σορό του 49χρονου βρέθηκαν και δύο σημειώματα τα οποία προορίζονται στην κοπέλα του και στην ανιψιά του.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας, εντοπίστηκε καθώς ανησύχησαν οι οικείοι του και κλήθηκε κλειδαράς για να ανοίξει την πόρτα.
 
Πηγή: tempo24.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:52