search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06
MENU CLOSE

SPD για το νέο μέλος του που είναι σκύλος: Τα σκυλιά δεν μπορούν να ψηφίσουν

20.02.2018 17:28
SPD για το νέο μέλος του που είναι σκύλος: Τα σκυλιά δεν μπορούν να ψηφίσουν - Media

 

Οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) αναγκάστηκαν σήμερα να ανακοινώσουν ότι ένα σκυλί τριών ετών, η Λίμα, δεν θα μπορέσει να ψηφίσει για το αν εγκρίνει ή όχι τη συμφωνία για συγκρότηση κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού με τους Χριστιανοδημοκράτες, μολονότι είναι μέλος του κόμματος.

Η εφημερίδα Bild δημοσίευσε μια φωτογραφία της Λίμα, που φορά ένα κόκκινο φουλάρι, με τον τίτλο: “Αυτό το σκυλί μπορεί να ψηφίσει για τον μεγάλο συνασπισμό”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λίμα έλαβε κάρτα μέλους του κόμματος αφού στις 6 Φεβρουαρίου κάποιος υπέβαλε αίτηση εκ μέρους της για να γίνει μέλος του SPD. Στα “προσωπικά στοιχεία” της αίτησης αναφέρεται το φύλο της, το επάγγελμά της (“άνεργη”) και η ηλικία της: 21 ετών, σε ανθρώπινα χρόνια.

Η εφημερίδα δεν αποκάλυψε ποιος υπέβαλε την αίτηση.

Όλα τα μέλη του κόμματος δικαιούνται να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές. Η διαδικασία λήγει στις 2 Μαρτίου.

“Ένα σκυλί δεν μπορεί να ψηφίσει” είπε η Αντρέα Νάλες, η υποψήφια πρόεδρος του SPD, όταν ρωτήθηκε αν είναι δυνατή μια νοθεία στις εκλογές αυτές. Το κόμμα, πρόσθεσε, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αν διαπιστώσει ότι διαπράχθηκε απάτη γύρω από την ταυτότητα κάποιου μέλους του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06