search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:54
MENU CLOSE

Ανατροπή στην υπόθεση της γυναίκας που πυροβόλησαν στο Χαϊδάρι – Οι αστυνομικοί ψάχνουν τον σύντροφό της (Video)

20.02.2018 17:42
Συνελήφθη στη Μύκονο καταζητούμενος για δολοφονία - Media

 Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Τζάνειο» η νεαρή γυναίκα αλβανικής καταγωγής, η οποία το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε αιμόφυρτη στο δρόμο από τους τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ, επί της οδού Αγίας Παρασκευής στο Δάσος Χαϊδαρίου.

Η γυναίκα αρχικά υποστήριζε ότι  ενώ περπατούσε επιστρέφοντας στο σπίτι της, άγνωστοι την πλησίασαν και την πυροβόλησαν στο πρόσωπο σχεδόν εξ επαφής.

 Η βολίδα πέρασε ξυστά από το δεξί μάγουλο της νεαρής γυναίκας τραυματίζοντας τη, ευτυχώς ελαφρά.

Και ενώ οι αστυνομικοί  της Ασφάλειας, οι οποίοι κλήθηκαν στο νοσοκομείο για να πάρουν κατάθεση από τη γυναίκα, η οποία σύμφωνα  με πληροφορίες είναι ηλικίας μεταξύ 35 και 40 χρονών, άφηναν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το κίνητρο των δραστών, στη συνέχεια εξετάζοντας το θύμα διαπίστωσαν ότι δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της, ενδεχομένως από  το φίλο της  –  επίσης αλβανικής καταγωγής –  ο οποίος μετά από έντονη λογομαχία με τη φίλη του δε δίστασε να την πυροβολήσει και στη συνέχεια να τραπεί σε φυγή, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:53