search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Παρασκεύοπουλος: Η μήνυση κατά της εισαγγελέως είναι ανατριχιαστική

21.02.2018 11:17
«Τα μαζεύει» ο Παρασκευόπουλος: «Διαστρεβλώθηκε μια φράση μου», αποστάσεις από Κοντονή - Media

 

Στις μηνύσεις που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκεύοπουλος. Ως «φυσική αντίδραση» χαρακτήρισε την μήνυση κατά των προστατεύομενων μαρτύρων που κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και ως «γραφική αντίδραση» την μήνυση εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, τόνισε ότι η μήνυση Σαμαρά σε βάρος της εισαγγελέως διαφθοράς είναι ανατριχιαστική. «Αυτή η μήνυση κατά εισαγγελέως δεν είναι ούτε γραφική, ούτε συνηθισμένη. Είναι ανατριχιαστική», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παρασκεύοπουλος., προσθέτοντας ότι η μήνυση σε βάρος της δικαστικού λειτουργού «στέλνει μήνυμα» και «πλήττει το κράτος Δικαίου». Όπως επεσήμανε «στέλνει το μήνυμα στους εισαγγελείς: Μην τα βάζετε με μας». 

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρασκεύοπουλο η υπόθεση Novartis αποτελεί σκάνδαλο διαφθοράς. «Η υπόθεση είναι σκάνδαλο διαφθοράς ή σκευωρία;» διερωτήθηκε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος έδωσε την απάντηση λέγοντας ότι αυτή έρχεται δια βοής από τον λαό «που γνωρίζει τι γινόταν με κάποια φάρμακα». 

Ο Νίκος Παρασκεύοπουλος τόνισε ότι η πλευρά της συμπολίτευσης εφαρμόζει αυτά που ορίζει το Σύνταγμα το οποίο προβλέπει την σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε περιπτώσεις που αφορούν ευθύνες πολιτικών προσώπων. Και σημείωσε ότι το παραγόμενο αποτέλεσμα που μπορεί να προκύψει από την προανακριτική επιτροπή θα είναι είτε παραγραφή είτε ότι οι πράξεις των ελεγχόμενων προσώπων δεν έχουν τελεστεί στην διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους ως υπουργών και οι υποθέσεις θα επιστραφούν στη δικαιοσύνη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45