search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:58
MENU CLOSE

Το «τέρας» βρέθηκε: Πιάστηκε λευκός καρχαρίας πέντε μέτρων και 1.500 κιλών! (Video)

21.02.2018 17:49
Τριπλός τρόμος στα ρηχά: Τρεις λευκοί καρχαρίες «βγήκαν» σε παραλία (Video) - Media

 

Θυμάστε την ταινία «Τα σαγόνια του καρχαρία», όπου ένας τερατώδης λευκός καρχαρίας απειλεί μια ολόκληρη κοινότητα; Ε, φαίνεται ότι το «τέρας» δεν είναι μόνο αποτέλεσμα ειδικών εφέ, αλλά ότι υπάρχει κανονικά στα νερά της θάλασσας.

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να αποδεικνύει το βίντεο που γύρισαν επαγγελματίες ψαράδες στα ανοιχτά του νησιού Χίλτον Χεντ στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, όταν στο αγκίστρι τους πιάστηκε ένα πραγματικό «θηρίο».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δύο ψαράδες δίνουν πραγματική μάχη με το τεράστιο ψάρι, το οποίο, σύμφωνα με ειδικούς, έφθανε σε μήκος τα πέντε μέτρα και το βάρος του άγγιζε τον ενάμιση τόνο!

Οι ψαράδες, που ειδικεύονται στο ψάρεμα καρχαριών παραδέχθηκαν ότι ο μεγάλος λευκός καρχαρίας που πιάστηκε στα δίχτυα τους ήταν απο τους μεγαλύτερους που έχουν δει στη ζωή τους.

Τα σαγόνια του καρχαρία, είπαμε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:58