search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:17
MENU CLOSE

Τρεις ώρες κατέθετε ο φερόμενος ως μεσάζων στην υπόθεση πώλησης αμυντικού υλικού στην Σ. Αραβία

21.02.2018 19:44
Στα όπλα οι ΗΠΑ - Θεαματική αύξηση πωλήσεων υπό τον φόβο περιορισμών από τον Μπάιντεν - Media

 

Κατάθεση στους εισαγγελείς Διαφθοράς, έδωσε το μεσημέρι ο επιχειρηματίας Βασίλης Παπαδόπουλος, που εμφανίζεται ως μεσάζων στην υπόθεση της αγοραπωλησίας αμυντικού υλικού από τον ελληνικό στρατό στην Σαουδική Αραβία – διαδικασία που τελικώς δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος είχε κληθεί σε κατάθεση πολύ πριν η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβαστεί στην Βουλή για ενδεχόμενες ευθύνες του αρμόδιου υπουργού, Πάνου Καμμένου, πλην όμως δεν είχε εμφανιστεί στην εισαγγελία Διαφθοράς. Ο μάρτυρας προσήλθε τελικώς και φέρεται να κατέθεσε επί τρεις ώρες, καθώς η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται ως προς ενδεχόμενες ευθύνες μη πολιτικών προσώπων στην όλη υπόθεση, που αφορά την προσπάθεια πώλησης 300.000 βλημάτων  τύπου 105 mm από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού, στη Σαουδική Αραβία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 17:17