30/03/2020 10:40:49

Νεύρα και... βαριές εκφράσεις στη Βουλή: Το... παραχ@@@τε

Νεύρα και... βαριές εκφράσεις στη Βουλή: Το... παραχ@@@τε - Media
 
Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Ολομέλεια της Βουλής στην συζήτηση για την Novartis αποτυπώθηκε την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε ένα φραστικό επεισόδιο που δεν ήθελε και πολύ να αποτελέσει την σπίθα για να τινάξει στον αέρα την, γεμάτη από ένταση, πολύωρη συνεδρίαση. 
 
«Το παραχέσατε» ακούστηκε μια φωνή από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ενώ μιλούσε ο Αντώνης Σαμαράς. «Πες το δυνατά αν είσαι άντρας» ήταν η κοφτή απάντηση του πρώην πρωθυπουργού που σήκωσε το γάντι. 
 
Άμεση ήταν η παρέμβαση του Νίκου Βούτση με τον πρόεδρο της Βουλής να λειτουργεί πυροσβεστικά και το επεισόδιο να τελειώνει κάπου εκεί. 
 

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ένταση υπήρξε και μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Νίκου Βούτση λίγα λεπτά νωρίτερα. Ο πρόεδρος της Βουλής ρώτησε τον πρώην πρωθυπουργό πόση ώρα χρειάζεται για να ολοκληρώσει την ομιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά να απαντά «όσο χρειάζεται». Ο Νίκος Βούτσης επέμεινε στην ερώτηση του και ο Αντώνης Σαμαράς είπε «κακώς ρωτήσατε τότε» και να συνεχίζει στο ίδιο ύφος προς τον πρόεδρο της Βουλής λέγοντας «Δεν το παίρνω πίσω. Κάκιστα ρωτήσατε». «Σοβαρά;» ρώτησε ο Βούτσης με τον Σαμαρά να απαντά «σοβαρότατα».

Ο πρόεδρος της Βουλής τόνισε στον πρώην πρωθυπουργό πως «δηλαδή μπορείτε να μιλάτε μέχρι το πρωί; Υπάρχει μια διαδικασία. Όχι αυταρχισμό επί της έδρας. Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Καταλάβατε; Μπορείτε να μιλήσετε όσο θέλετε. Αλλά μετά από άδεια δικιά μου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.