search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:48
MENU CLOSE

Σοβαρό επεισόδιο στο εντευκτήριο της Βουλής όταν μιλούσε ο Σαμαράς – Βαριές εκφράσεις κατά βουλευτών

21.02.2018 20:50
Σοβαρό επεισόδιο στο εντευκτήριο της Βουλής όταν μιλούσε ο Σαμαράς - Βαριές εκφράσεις κατά βουλευτών - Media

 

Άναψαν τα αίματα στο εντευκτήριο της Βουλής κατά την διάρκεια της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στην Ολομέλεια στην συζήτηση για την Novartis. Κατά πληροφορίες, στο επεισόδιο πρωταγωνιστές ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, Δημήτρης Γάκης και «γαλάζια» στελέχη που βρέθηκαν σε νευραλγικά πόστα στη ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η Άννα Βαγενά φέρεται να είπε ότι «αυτοί μας κυβερνούν ακόμη;», προκαλώντας την αντίδραση των πρώην συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά οι οποίοι επίσης φέρεται, σύμφωνα με τις καταγγελίες, να χρησιμοποίησαν εμφυλιοπολεμικές εκφράσεις όπως «θα σας φάμε με κονσερβοκούτια. Σας θάψαμε μία φορά στο Γράμμο και θα σας ξαναθάψουμε». Οι πληροφορίες λένε ότι αν και τα αίματα άναψαν επενέβησαν άνδρες από την φρουρά της Βουλής και το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:44