search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:52
MENU CLOSE

Αυτό το ψηφοδέλτιο θα ρίξουν στις δέκα κάλπες για την Novartis η ΔΗΣΥ και το Ποτάμι

21.02.2018 23:26
Δημοσκόπηση Pulse: Κάθαρση για τη Novartis ζητά το 78% των πολιτών - Media

 

Ένα δικό τους ψηφοδέλτιο ετοίμασαν η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι και θα ρίξουν οι βουλευτές των δυο κομμάτων στις δέκα κάλπες που θα στηθούν εντός της Ολομέλειας κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την Novartis.

Το ψηφοδέλτιο αναγράφει: «ΝΑΙ στη σύσταση προανακριτικής για προκαταρκτική εξέταση (με πλήρεις αρμοδιότητες σύμφωνα με το Σύνταγμα κα τον Κανονισμό της Βουλής)» και πρακτικά σημαίνει ότι η ψήφος των βουλευτών των δυο κομμάτων θα πρσμετρηθεί ως άκυρη.

Από τη δική της πλευρά και η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ προσαναταλίζεται να μην μετάσχει στην ψηφοφορία, μια ψηφοφορία την οποία το «γαλάζιο» στρατόπεδο χαρακτηρίζει ως παρωδία. Κατά πληροφορίες οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παραμείνουν εντός της αίθουσας της Ολομέλειας ωστόσο δεν θα προσέρχονται στις κάλπες προκειμένου να ψηφίσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων προσανατολίζονται να δηλώσουν «παρών» στην ψηφοφορία ενώ την πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής που έχει καταθέσει η κυβερνητική πλειοψηφία θα υπερψηφίσου οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:49