search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:46
MENU CLOSE

Μαξίμου: Να μην προτρέχει ο κ. Μητσοτάκης

22.02.2018 01:05
Μπετόβεν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 250 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου μουσουργού… - Media

 

“Η ανάληψη πολιτικής ευθύνης για το – ομολογημένο πλέον – σκάνδαλο Novartis, ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει ο κ. Μητσοτάκης” τονίζει κυβερνητικός αξιωματούχος σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Όπως αναφέρει μάλιστα, χαρακτηριστικά, αντί αυτού, ο πρόεδρος της ΝΔ “έμεινε να ακούγεται ως παράφωνη ηχώ του παραληρούντος κ. Σαμαρά. Όσο για τις τυχόν ποινικές ευθύνες, για τις οποίες έσπευσε η ΝΔ να κάνει λόγο για «παραδοχή σαθρού υποβάθρου», την συμβουλεύουμε να μην προτρέχει” συμπλήρωνε.

Καταλήγοντας στο σχόλιο του υπογραμμίζει πως “όσο πιο πολλή φόρα παίρνει, τόσο πιο σφοδρή θα είναι η πρόσκρουση όταν η Προανακριτική επιτελέσει το έργο της. Και τότε ίσως να μην αρκεί για τη ΝΔ η ετεροχρονισμένη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:46